Yhdistimme voimamme, jotta voisimme palvella teitä entistä paremmin

Alta voit lukea millä tavoin #OppiminenNYT-avainkumppanimme ovat edelläkävijöitä opetuksen ja pedagogiikan saralla.

Tarve

Maailma ja tulevaisuuden työelämän edellyttämät taidot muuttuvat nopeasti. OPS2016:n ja digitalisaation myötä oppiminen uudistuu, ja kunnilla, kouluilla ja koko opetussektorilla on tarve uudistaa fyysisiä oppimisympäristöjä ja ottaa käyttöön uutta teknologiaa. Uudistukset halutaan toteuttaa helposti, turvallisesti ja kustannustehokkaasti.

Ratkaisu

#OppiminenNYT-avainkumppanit yhdistävät uuden oppimisen, muuntojoustavat kalusteratkaisut, elinkaarenhallinnan palvelut sekä teknologian ja digitalisaation parhaat puolet oppilaiden, opettajien, koulujen ja koko suomalaisen opetussektorin hyödynnettäväksi.

Hyöty

#OppiminenNYT tukee uutta oppimista sekä koulujen toimintakulttuurin kehittymistä. Koulu oppivana yhteisönä valmentaa oppilaita muuttuvan maailman ja tulevaisuuden työelämän haasteisiin.

Lekolar

Lekolar toteuttaa, yhdessä Tilassa Oy:n kanssa, muuntojoustavat oppimisympäristöt tilojen käyttäjät suunnitteluun osallistaen. Lue lisää mitä hyötyä Lekolar tarjoaa sinun koulullesi.

Microsoft

Microsoft auttaa saavuttamaan parempia tuloksia sekä oppimisessa että koko koulun tehtävien toteuttamisessa. Lue lisää mitä hyötyä Microsoft tarjoaa sinun koulullesi.

3 STEP IT

3 Step IT tarjoaa IT-laitteiden rahoituksen ja elinkaaren hallintapalvelut. Kauttamme saa myös oppimisympäristöön liittyvien oppimiskalusteiden rahoituksen. Autamme myös Microsoftin pilvihallintaratkaisujen käyttöönotossa. Olemme KL-Kuntahankinnat Oy:n puitesopimustoimittaja sekä IT:n että irtaimen rahoituksen ja palveluiden osalta. Lue lisää mitä hyötyä 3 Step IT tarjoaa sinun koulullesi.

Lenovo

Lenovo ymmärtää tulevaisuuden koulumaailman tarpeet ja tarjoaa tarvittavat välineet sekä ratkaisut maailman johtavana tietoteknologiatoimittajana luotettavasti. Lue lisää mitä hyötyä Lenovo tarjoaa sinun koulullesi.